Jag trodde att dagen för min del faktiskt skulle innehålla vad namnets verkliga innebörd verkar vara; en dag med studier aka plugg aka det där i svenskan och naturkunskapen som jag bara fortsätter och fortsätter att skjuta fram. 

Tyvärr blev det ju inte så väl, vilket jag innerst inne egentligen räknade ut redan igårkväll. Det jag däremot gjorde var att dammsuga, damma, ruska mattor, bleka bort mystisk fläck (från foundation maybe?) från mitt vita täcke med aaalldeles för mycket klor, titta på mängder med gamla avsnitt av Historieätarna, lämna ännu en sen lånebok på biblioteket (för att därmed bli två kronor fattigare, snyft) och andra småsaker som i stunden kändes produktiva och väl värda att prioritera.

Trots enbart några få meningar skrivna på naturarbetet och inget läst i svenskaboken är jag nöjd över dan. Jag varit på bra humör, fått mycket tid att tänka då jag gått runt hemma själv och gjort sånt jag mår bra av. Och trots allt så är det en dag imorgon också. Plugget löser sig alltid.